Najbolje Cure Za Prijevremena ejakulacija

Prijevremena ejakulacija događa kada čovjek ejakulira rano tijekom seksualnog odnosa . U prosjeku čovjek treba da traje 5 do 7 minuta, tijekom seksa , ali ne i mnogi muškarci ne mogu trajati tako dugo s nekim muškarcima traje samo dvije minute . To može imati negativan utjecaj na vezu , jer jedan od partnera neće ostati nezadovoljni . Znajući najbolji lijek za preranog ejakulacija je ključ za oslobađanje od ovog stanja .

Prirodni lijekovi za preranog ejakulacija

masturbacija
Masturbacija prije seksa se ​​smatra jednim od najboljih lijek za preranog ejakulacija . Muški treba masturbirati najmanje jedan sat prije seksa kako bi se smanjila osjetljivost tijekom seksa . To je također odličan način da se smanji seksualni apetit za pomoć čovjeka traje duže vrijeme seksa .

Produžiti vrijeme za predigru
Predigra je pokazano da se poveća vrijeme koje je potrebno prije nego što čovjek može ejakulirati . Zato treba uzeti svoje vrijeme za stimulaciju jedni druge prije seksa .

Stop ostvaruju
Muškarci koji ejakuliraju ranije može naučiti samokontrolu zaustavljanjem svaki put kad u blizini ejakulacije . Čovjek može ukloniti penis iz žena i sačekajte da se pre- orgazma osjećaje jenjava početi iznova . Ova vježba treba ponoviti nekoliko puta sve dok obje strane su spremni do orgazma . One će također morati saradnju drugi partner , jer ona ne može razumjeti što se događa ako nastaviš zaustavljanje nakon svake dvije minute . Možete koristiti odmorište period da maziti i ljubiti zadržati raspoloženje .

Stisnuti penis
Možete vrh prerane ejakulacije , stiskanjem penisa svaki put da se osjećate kao ejakulacije . Dobiti penis out i stisnuti ga u bazi za oko 30 sekundi . Neobrezani muškarci mogu povući kožicu natrag i stisnite žlijezde dok poriv da ejakulira je gotova . Ovo će zadržati off ejakulacije i možete nastaviti sve dok ste spremni da biste ga oslobodili . Morat ćete ponoviti vježbe nekoliko puta sve dok vi i vaš partner su spremni .

Stop prerane ejakulacije s vježbama
Razlog većina muškaraca ima prerane ejakulacije je zato što su zabrinuti i disanje tijekom vježbe je najbolji lijek za preranog ejakulacija . Može se riješi anksioznosti od teško dišući prije i za vrijeme seksa . Ovo će poboljšati protok krvi i pomoći vam da traju dugo . Kegel vježbe su još jedan veliki mogućnost da riješi prerane ejakulacije . To možete učiniti pri mokrenju za pomoć pri identifikaciji i karlice mišića . Pokušajte držati mokraću za 5 sekundi, a zatim otpustite. Ova vježba treba ponoviti nekoliko puta sve dok ta osoba sazna za kontrolu mišića karlice za vrijeme seksa .

Razmislite o nešto drugo osim seksa
Možete zaustaviti prerane ejakulacije od razmišljanja o nešto se ne odnose na seks za vrijeme seksa . Na primjer, razmišljam o bazu utakmicu ili rade veš može vam pomoći da dugo trajati . Što više možete odvratiti se od seksualnih misli , što više možete povećati svoj ​​trajni vlast bez gubitka erekcije .

koristite desensitizers
Čovjek može koristiti kondom da se smanji osjetljivost za vrijeme odnosa. Nosi kondom tijekom seksa može smanjiti direktne stimulacije , dok je u isto vrijeme osiguravajući jedan dobiva dovoljno stimulacije. Postoje neki kondomi koji su debeli dovoljno da vam pomoći da dugo trajalo dovoljno da zadovolji svog partnera i oni su dostupni over-the – counter .

Promijenite spol položaj
Pogledajte za pozicije koje pružaju manje stimulacije tijekom seksa . Jedan od tih pozicija je da se neka žena leže na vrhu ili na misionarski stil gdje je čovjek leži na vrhu žene . Ove pozicije daju više kontrole čovjeka i on može kontrolirati brzina i penetracije . Držite mijenja pozicije , nakon svake dvije minute da bi povećali svoju trajnu moć.

Bilja da liječe prerane ejakulacije
Čen je jedan od najboljih lek za prerane ejakulacije . Trebao bi piti čaj dva puta češanj svaki dan dok simptomi poboljšati . Ostale biljke za koje se može izliječiti preranog tužen uključuju bijeli luk, šparoge mlijeko, strast cvijet i divlje Yam .

Muškarci koji pate od prerane ejakulacije mogu imati problema u svojim vezama. Čovjek može da osjeća nedostojnim i to će ga ostaviti depresivan. Ovo stanje je izlječiv kroz lijekove kao što su antidepresivi , penisa izgradnju i kreme . Međutim, domaći pravni lijekovi , kao što su najbolji lijek za preranog ejakulacija , jer oni nemaju nuspojava.

Advertisements

One thought on “Najbolje Cure Za Prijevremena ejakulacija

  1. Pingback: Добрият лек за преждевременна еякулация | Buku Administrasi TK/PAUD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s