Millor cura per l’ejaculació precoç

L’ejaculació precoç passa quan un home ejacula durant la relació sexual primerenca . De mitjana , un home ha de durar de 5 a 7 minuts durant el sexe , però no molts homes poden durar tant de temps amb alguns homes duren només dos minuts . Això pot tenir un impacte negatiu en la relació ja que una parella es queda insatisfet . Conèixer millor cura per l’ejaculació precoç és la clau per desfer- aquesta condició .

Els remeis naturals per a la ejaculació precoç

Masturbació
Masturbació abans del sexe és considerada una de la millor cura per l’ejaculació precoç . El mascle ha de masturbar almenys una hora abans de tenir sexe per tal de reduir la sensibilitat durant el sexe . Aquesta és també una gran manera de reduir el desig sexual per ajudar l’home durar més temps durant el sexe .

Perllongar el temps per als jocs previs
Jocs previs s’ha demostrat que augmenta el temps que triga abans que un home pot ejacular . Per tant , ha de portar un temps per estimular l’un a l’ altre abans de tenir sexe .

aturar l’exercici
Els homes que ejaculen primerenca poden aprendre autocontrol parant cada vegada que s’acosten a la ejaculació . L’home pot retirar el penis de la dona i esperar fins que el pre- orgasme sentiments desapareixen per començar de nou . Aquest exercici s’ha de repetir diverses vegades fins que ambdues parts estan llestes per a l’orgasme . També es necessitarà la cooperació de l’altra part , ja que no pot entendre el que està passant si segueix parant cada dos minuts . Vostè pot utilitzar el temps de descans per abraçar i besar a mantenir l’estat d’ànim .

Premeu el penis
Vostè pot superar l’ejaculació precoç , estrenyent el penis cada vegada que vostè se sent com l’ejaculació . Obtenir el penis i prem a la base durant 30 segons aproximadament . Els homes no circumcidats poden llençar el prepuci cap enrere i prémer la glàndula fins que les ganes d’ejacular ha acabat . Això va a mantenir fora de l’ejaculació i pot continuar fins que estigui llest per alliberar-la. Haurà de repetir l’exercici diverses vegades fins que vostè i la seva parella estiguin llestos .

Atureu l’ejaculació precoç amb exercicis
La raó per la majoria dels homes l’ejaculació precoç es deu al fet que estan ansiosos i la respiració durant l’exercici és la millor cura per l’ejaculació precoç . Un pot desfer-se de l’ansietat per la respiració agitada abans i durant la relació sexual . Això va a millorar el flux sanguini i l’ajudarà a durar molt de temps . Els exercicis de Kegel són una altra gran opció per desfer del ejaculació precoç . Vostè pot fer això en orinar per ajudar a identificar el múscul pèlvic . Intenta mantenir l’orina durant 5 segons i després deixar-lo anar . Aquest exercici s’ha de repetir diverses vegades fins que la persona aprèn a controlar el múscul pèlvic durant les relacions sexuals .

Pensa en una altra cosa que no sigui sexe
Podeu aturar l’ejaculació precoç per pensar en alguna cosa no relacionat amb el sexe durant el sexe . Per exemple , pensar en un joc de pilota o rentar la roba pot ajudar a durar molt temps . Com més es pot distreure de pensaments sexuals , més vostè pot augmentar la seva energia duradora sense perdre l’erecció .

Utilitzeu desensibilizadores
L’home pot usar un condó per reduir la sensibilitat durant el coit . L’ús d’un condó durant les relacions sexuals pot reduir l’estimulació directa, mentre que al mateix temps que es garanteix una està rebent suficient estimulació . Hi ha alguns condons que són prou gruixuda com per ajudar a durar prou per satisfer la seva parella i que estan disponibles over – the – counter .

Canviar la posició del sexe
Busqui les posicions que proporcionen menor estimulació durant el sexe . Una d’aquestes posicions és deixar que la dona es troben a la part superior o l’estil missioner on l’home està mentint a la part superior de la dona . Aquestes posicions donen a l’home un major control i que poden controlar la velocitat i penetració . Mantenir posicions canviants cada dos minuts per augmentar el seu poder durador .

Herbes per curar la ejaculació precoç
Clau és un dels millors remeis per a la ejaculació precoç . Es recomana beure te de dent dues vegades al dia fins que els símptomes milloren . Altres herbes per curar la ejaculació que poden ser demandats inclouen cebes blanques , llet espàrrecs , flor de la passió i el nyam salvatge .

Els homes que pateixen d’ejaculació precoç poden tenir problemes en les seves relacions . L’home pot sentir-se indigne i això es va deixar deprimit . Aquesta condició és curable a través de medicaments com els antidepressius , la construcció del penis i cremes . No obstant això , els remeis casolans són millor cura per l’ejaculació precoç , ja que no tenen efectes secundaris .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s