Добрият лек за преждевременна еякулация

Преждевременната еякулация се случва, когато един мъж еякулира рано по време на полов акт. Като цяло един мъж трябва да издържи в продължение на 5 до 7 минути по време на секс , но не и много мъже може да продължи толкова дълго с някои мъже с продължителност само за две минути. Това може да окаже отрицателно въздействие върху изграждането на връзката от един партньор , ще остане неудовлетворен . Знаейки най-доброто лечение за преждевременната еякулация е от ключово значение за да се отървем от това състояние.

Физически средства за преждевременна еякулация

онанизъм
Мастурбация преди секс се смята за един от най-доброто лечение за преждевременната еякулация . Мъжкият трябва мастурбират поне един час преди секс , за да се намали чувствителността по време на секс . Това също е един чудесен начин да се намали сексуалното апетит да се помогне на човек, продължават по-дълго време на секс.

Удължи време за любовна игра
Предварителната игра е доказано, за увеличаване на времето, необходимо , преди човек да еякулира . Поради това трябва да ви отнеме малко време да се стимулира помежду си преди секс.

Спрете упражнява
Мъжете, които еякулат рано да научите на самоконтрол чрез спиране всеки път, когато в близост до еякулация. Мъжът може да премахне пениса му от жената и изчакайте, докато преди оргазъм чувства отшумяват да започне отново. Това упражнение трябва да се повтаря няколко пъти , докато двете страни са готови до оргазъм . Един също ще се нуждаят от сътрудничеството на другия партньор , тъй като тя не може да разбере какво се случва , ако продължаваш след спиране на всеки две минути . Можете да използвате периода на покой да прегръщам и целувам да се запази настроението .

Стиснете пениса
Можете началото преждевременна еякулация чрез изстискване на пениса всеки път, когато се чувствам като еякулира . Вземи пениса и да го прокара в основата за около 30 секунди. Необрязаните мъжете могат да издърпват препуциума назад и притиснете жлеза , докато желанието да еякулира свърши. Това ще държи на разстояние еякулация и можете да продължите , докато не сте готови да го освободят . Вие ще трябва да повторите упражнението няколко пъти, докато вие и вашият партньор са готови .

Спрете преждевременна еякулация с упражнения
Причината повечето мъже имат преждевременна еякулация е така, защото те са тревожни и дишане по време на тренировка е най-добрият лек за преждевременна еякулация . Човек може да се отървете от тревожност от дишаше тежко , преди и по време на секс . Това ще подобри притока на кръв и да ви помогне да продължи дълго . Упражненията на Кегел са друга голяма възможност да се отървете от преждевременна еякулация . Можете да направите това при уриниране да ви помогне да определите таза мускул. Опитайте се да задържите урината в продължение на 5 секунди и след това го отпуснете . Това упражнение трябва да се повтаря няколко пъти, докато човек се учи да контролира таза мускул по време на секс .

Помислете за нещо друго , различно от секс
Можете да спрете преждевременна еякулация , като мислим за нещо което не е свързано с пола по време на секс . Например, мисля за игра база топка или прането може да ви помогне да продължи дълго . Колкото повече можете да се отвлече вниманието от сексуални мисли , толкова повече можете да увеличите издръжливо захранване , без да губят ерекцията си .

Използвайте desensitizers
Мъжът може да използвате презерватив, за да се намали чувствителността по време на полов акт . Носенето на презерватив по време на секс може да намали директно стимулиране , като в същото време се гарантира един получава достатъчно стимулация. Има някои презервативи , които са достатъчно дебели, за да ви помогне да продължава достатъчно дълго, за да задоволи партньора си и те са на разположение над най- брояч.

Промяна на позицията секс
Виж за позиции , които осигуряват по-малко стимулация по време на секс . Един от тези позиции не може да позволи на жена лежат на върха или на мисионерската стил , където мъжът лежи на върха на жена . Тези позиции даде човек по-голям контрол и той може да контролира скоростта и проникване. Продължава да се променя позициите след всеки две минути, за да увеличи своя издръжливо захранване .

Билки за лечение на преждевременна еякулация
Карамфилът е един от най-добрите лекарства за преждевременна еякулация . Трябва да се пие чай скилидка две пъти всеки ден, докато симптомите се подобрят. Други билки да лекува преждевременна , които могат да бъдат съдени включват бял лук , аспержи мляко, пасифлора и див сладък картоф .

Мъжете , страдащи от преждевременна еякулация може да има проблеми в отношенията си . Мъжът може да се чувстват недостойни и това ще го остави депресирани. Това състояние е лечимо чрез лекарства като антидепресанти , мъжката строителство и кремове . Въпреки това, дома средства , като са най-добрият лек за преждевременна еякулация , защото те нямат странични ефекти.

Advertisements

One thought on “Добрият лек за преждевременна еякулация

  1. Pingback: Dobriyat lek za prezhdevremenna eyakulatsiya | Buku Administrasi TK/PAUD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s